ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2017




Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου 2017 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (επαναληπτική) του συλλόγου στα γραφεία μας στην Αθήνα.
Η προσέλευση των μελών ήταν αθρόα και  καλύφθηκε πλήρως η απαίτηση του καταστατικού στο θέμα της απαρτίας.
Τους παρευρισκόμενους Καλωσόρισε η Πρόεδρος του συλλόγου κα Ξηρομερίτη - Κωσταρά Φρόσω και ακολούθησε η ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των μελών και απανταχού συμπατριωτών που έφυγαν από κοντά μας στη χρονιά που πέρασε.
Ακολούθησε εκλογή προεδρείου  συνέλευσης, όπου πρόεδρος επελέγη ο Στασινόπουλος Π. Χρήστος και Γραμματέας η Μουγγολιά Δ. Βιργινία.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε και πάλι η Πρόεδρος του συλλόγου η οποία παρουσίασε αναλυτικά τα θέματα της συνέλευσης, με τις προτάσεις τους να βρίσκουν θετική ανταπόκριση από όλα τα μέλη και φυσικά την ομόφωνη έγκρισή τους.
Την έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής για τα οικονομικά και γενικότερα για τη λειτουργία του Συλλόγου, παρουσίασε το μέλος της επιτροπής και πρώην πρόεδρος του συλλόγου Κουφοπούλος Νίκος.
Σε ότι αφορά τις αρχαιρεσίες στο Σύλλογο, μετά από σχετική πρόταση του ΔΣ η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα, οι αρχαιρεσίες να γίνουν στην επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση.
Στο τέλος της συνέλευσης υπήρξε χρόνος ελεύθερης συζήτησης όπου η Πρόεδρος απάντησε σε ερωτήματα μελών και είχε την ευκαιρία να ενημερώσει πληρέστερα τα μέλη για την κατάσταση και λειτουργία του συλλόγου.  
Τέλος, αφού ευχαρίστησε  τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους , υποσχέθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια εκ μέρους του ΔΣ για περισσότερες και καλύτερες εκδηλώσεις στη συνέχεια!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου