ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Ο Σύλλογος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του!

 

Σε εορταστική – πατριωτική – φιλική ατμόσφαιρα, εν μέσω ανταλλαγής  ευχών για τη νέα χρονιά , την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 ο Σύλλογος στην αίθουσα του,  πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η πρόεδρος του Συλλόγου κα Ξηρομερίτου- Κωσταρά Φρόσω η οποία τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ευχήθηκε για  Καλή Χρονιά, προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία για όλους μας.
Η πίτα προσφέρθηκε από την  πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Κολιού Χρυσούλα , την οποία ευχαριστούμε από καρδιάς και της ευχόμαστε  να έχει υγεία, καλή χρονιά και πάντα να είναι χαρούμενη και δημιουργική. Την πίτα συνόδευαν πλούσια εδέσματα ,προσφορά γυναικών μελών μας τις οποίες επίσης ευχαριστούμε πολύ.
Το φλουρί έτυχε στο Δημήτρη Τσάκωνα, στον οποίο επίσης ευχόμαστε υγεία,  καλή χρονιά  και ως δώρο του προσφέραμε 2  προσκλήσεις για τον ετήσιο χορό του Συλλόγου. 
Η κα Πρόεδρος αναφέρθηκε επίσης στις επικείμενες εκδηλώσεις του Συλλόγου και προσκάλεσε τα μέλη να παρευρεθούν σ΄αυτές μαζί με τους φίλους τους. 

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους :

Οι  βουλευτές  Αρκαδίας  Παπαηλίου   Γιώργος , Βλάσης Κώστας και     Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας.
Η Πολιτευτής στην Αρκαδία,  Ευη Τατούλη.
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας,  Γιαννόπουλος Γιάννης 
Η  Διευθύντρια και εκδότης της εφημερίδας Γορτυνία Πέννυ Καλύβα,   
τους οποίους ευχαριστούμε  για την παρουσία τους  και τους ευχόμαστε υγεία, Καλή και δημιουργική Χρονιά!

     
      Καλή & δημιουργική Χρονιά !




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου