ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

Ετήσιος χορός Συλλόγου στην Αθήνα !  Σε ένα πανέμορφο κτήριο, αυτό της λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, ο Σύλλογος πραγματοποίησε το ετήσιο αντάμωμά του, το οποίο είχε απόλυτη επιτυχία.
Τους παρευρισκόμενους συμπατριώτες και φίλους μας, καλωσόρισε  η πρόεδρος του Συλλόγου  Φρόσω Ξηρομερίτου -Κωσταρά, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους  και ευχήθηκε υγεία και καλή διασκέδαση.
Στην παρέα μας  ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιαννόπουλος Γιάννης, η πρόεδρος  Εφετών Αθηνών Μαρία Αγγελακοπούλου,  πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών συλλόγων και πολλοί φίλοι μας, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ .
Το πλούσιο γεύμα ήταν μέριμνα της εταιρείας ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ και η διασκέδαση του Γιάννη Θεοδωρόπουλου, τους οποίους επίσης ευχαριστούμε.
Το κέφι ήταν ανάλογο του πανέμορφου  χώρου και κράτησε μέχρι  αργά το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια  της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε, με απόλυτη επιτυχία επίσης, λαχειοφόρος που πρόσθεσε στο ταμείο του Συλλόγου ένα αρκετά σημαντικό ποσό. Στους δωροθέτες της λαχειοφόρου μας είχε αναφερθεί προηγουμένως η πρόεδρος του Συλλόγου , τους οποίους είχε ευχαριστήσει για την διάθεση των δώρων

  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου