ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Tην Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και ώρα 11:45 , στο γραφείο του Συλλόγου επί της οδού  Πατησίων 4 Αθήνα, έλαβε χώρα  η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, κατά την οποία συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
 α. Πεπραγμένα – Οικονομικός απολογισμός έτους 2017
β. Παρουσίαση Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής
γ. Προϋπολογισμός έτους 2018
δ. Παρουσίαση Τροποποίησης Καταστατικού Συλλόγου προς  Έγκριση
ε. Αρχαιρεσίες

     Αρχικά,  τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η Πρόεδρος του Συλλόγου ,  Ξηρομερίτου Φρόσω και στη μνήμη των συμπατριωτών μας, που την τελευταία χρονιά έφυγαν από τη ζωή,  κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.    Ακολούθησε εκλογή πρόεδρου και Γραμματέα συνέλευσης,  όπου επελέγησαν  οι Μουσταφέρης Νικόλαος και η  Μουγγολιά Βιργινία αντίστοιχα.

  Στη συνέχεια το λόγο έλαβε και πάλι η Πρόεδρος του Συλλόγου , η οποία παρουσίασε αναλυτικά  τα  Πεπραγμένα και τον   Οικονομικό απολογισμό  της περασμένης χρονιάς, ο οποίος όπως  ανέφερε ήταν θετικός και με την  ευκαιρία αυτή ευχαρίστησε το συμπατριώτη μας Δημήτρη Πέτσα για την οικονομική βοήθεια που παρείχε στο Σύλλογο, η οποία είχε  ως  αποτέλεσμα  το ταμείο  του Συλλόγου στο τέλος της χρονιάς να ξεπερνά  το επιθυμητό κατώτατο όριο το των 10.000 €.
Ακολούθως  ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης  παρουσίασε την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής και  η συζήτηση συνεχίστηκε από την Πρόεδρο του Συλλόγου, με την παρουσίαση του προϋπολογισμού της χρονιάς που διανύουμε.

  Ακολούθησε παρουσίαση  της  τροποποίησης του καταστατικού του Συλλόγου , από τον  πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Κουτσιουμάρη Βασίλη,  η οποία βρήκε  ομόφωνα σύμφωνη τη ΓΣ και έλαβε την έγκριση  για την ολοκλήρωσή της.

Επόμενο και τελευταίο θέμα της ημέρας  ήταν οι Αρχαιρεσίες. Επειδή όμως δεν υπήρξαν επιθυμίες  για το νέο ΔΣ,  το υπάρχον ΔΣ συμπληρωμένο  από τον Κολιό Θεόδωρο,  παραμένει για ένα ακόμα χρόνο.
Επίσης μετά από πρόταση του ΔΣ και του Πρόεδρου της Συνέλευσης , για την ομαλή λειτουργία της Ελεγκτικής Επιτροπής, από την οποία για προσωπικούς λόγους  2 μέλη της ζήτησαν την  αντικατάστασή  τους , η Γενική Συνέλευση ενέκρινε  ομόφωνα την αντικατάστασή τους με τους Μουσταφέρη Ιωάννη και Κουτσιουμάρη Βασίλη .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου