ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

 Τα νέα μας (Νοέμβριος 2016)


Όλα ήταν όμορφα και γιορτινά την 26η Οκτωβρίου  στο χωριό μας στη γιορτή του πολιούχου και προστάτη μας Αγίου Δημητρίου. Η αρτοκλασία που έγινε μετά το πέρας της λειτουργίας ήταν προσφορά του μέλους του Δ.Σ.  Γεωργίας Στασινοπούλου-Μαμαρέλη. 
Στη γιορτή στον Άγιο Δημήτριο παραβρέθηκε και η Πρόεδρος του Συλλόγου κα. Ευφροσύνη Ξηρομερίτη - Κωσταρά, η οποία τηρώντας την προσωπική της παράδοση στόλισε και φέτος την εικόνα του.

Το Δ.Σ. θα ήθελε να συγχαρεί ιδιαίτερα το μέλος του εκκλησιαστικού συμβουλίου κα. Πόπη Αγγελακοπούλου, καθώς και όλες τις κυρίες που βοήθησαν και βοηθούν με εθελοντική προσφορά στον καθαρισμό και τη φροντίδα της εκκλησίας και των βοηθητικών της χώρων, η δουλειά τους ήταν παραπάνω από εμφανής. 
   Αντίστοιχα στην Αθήνα, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια αρτοκλασία προς τιμή του Πολιούχου του χωριού μας και προστάτη μας Αγίου Δημητρίου, στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαδιάρη στο λόφο Φιλοπάππου. Οι άρτοι και τα κεράσματα προσφέρθηκαν από την οικογένεια Γεωργίου Δούρου (Κωνσταντάρα), τον ευχαριστούμε από καρδιάς όχι μόνο για την προσφορά του αλλά και για τη μεταφορά και το στήσιμο, με το  φιλότιμό του μας υποχρεώνει σαν Δ.Σ. Τα γλυκίσματα ήταν προσφορά της συμπατριώτισσας κας. Δημοπούλου Σουσάνας, των μελών και φίλων του Συλλόγου κας. Ασημίνας Καλογήρου, κας. Βασιλικής Χαλάτση-Κωσταρά και Αθανασίας Ιορδανίδου-Κωσταρά και τα σνακ προσφορά του μέλους του Δ.Σ Γεωργίας Μαμαρέλη-Στασινοπούλου. Την εκδήλωση μας, τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι και μέλη του συλλόγου τους οποίους ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε ο Άγιος Δημήτριος να τους έχει καλά και να είναι δίπλα μας. Η προσέλευση ήταν πραγματικά μεγάλη και αυτό μας έδωσε χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.   Με την ευκαιρία βάπτισης της κόρης τους , ευχόμαστε στην οικογένεια Μιλτιάδη και Στέλλας Μουσταφέρη , καλορίζικο το νέο όνομα και η μικρή τους να έχει υγεία και προκοπή στη ζωή της!
 Τέλος, ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και να υποδεχθούμε το νέο έτος με αισιοδοξία, αγάπη και χαρά για όλους προσωπικά και για το Σύλλογό μας. 
Συντονιστείτε στις  πηγές ενημέρωσης που διαθέτει ο  Σύλλογος και από το φύλλο της αγαπημένης μας εφημερίδας ΄΄ΓΟΡΤΥΝΙΑ΄΄ για να μάθετε τις επερχόμενες  εκδηλώσεις που προετοιμάζει ο Σύλλογός μας, και σας  αναμένει  να τις ακολουθήσετε με τους φίλους σας !

               ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 
            Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ευφροσύνη Ξηρομερίτη - Κωσταρά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου