ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Αγαπητοί πατριώτες και φίλοι Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

Η νέα αυτή χρονιά ευχόμαστε να δώσει δύναμη και να φωτίσει τους κυβερνώντες την χώρα μας, να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να υπάρξουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και η χώρα γενικότερα.
Ο Σύλλογος μας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, συνεχίζει το δρομολόγιο της προσφορά του και σας περιμένει στις εκδηλώσεις του μαζί με τους φίλους σας.

 α. Κοπή Πίτας Συλλόγου,
 Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και ώρα 10:30, στα γραφεία του συλλόγου μας, Πατησίων 4 Αθήνα.

 β. Ετήσιος Αποκριάτικος χορός,
Την Κυριακή (μεσημέρι) 12 Φεβρουαρίου και ώρα 13: 00, στο κέντρο   "Αρχοντικό του Σαράντη" φυλής 234  πλ. Αμερικής, όπου θα μας διασκεδάσει το εξαίρετο συγκρότημα του κέντρου με το Γιάννη  Λεμπέση και τους συνεργάτες του. Η πρόσκληση κοστίζει 20€ το άτομο.

γ. Ετήσια (απολογιστική) Τακτική Γενική Συνέλευση,
Την Κυριακή  19 Μαρτίου και ώρα 10:30, στα γραφεία του συλλόγου μας.

   Θα θέλαμε επίσης να σας  θυμίσουμε τις ηλεκτρονικές σελίδες του συλλόγου   spatharisarkadias.blogspot.gr και  στο Facebook Σύλλογος Σπαθαριωτών Αρκαδίας , στις  οποίες σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά με ιδέες, προτάσεις και σχόλια , επίσης  για να ενημερώνεστε πληρέστερα για τα νέα μας.

  Θερμά συγχαρητήρια στο Θανάση Δ. Αναγνωστόπουλο και τους γονείς του , για την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο Πατρών ως μηχανολόγος μηχανικός. Συγχαρητήρια επίσης  σε όλα τα παιδιά για την εισαγωγή τους στα ανώτερα ιδρύματα – σχολές και καλή πρόοδο !
  Στους γονείς Βασίλη Καραφέρη και Μαρία Χρονοπούλου, ευχόμαστε καλορίζικος ο γιος τους, να ζήσει  και να ευτυχίσει στη ζωή του!

 Τέλος ευχόμαστε ξανά στα μέλη, τους πατριώτες και τους φίλους μας, προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

Καλή χρονιά & Xρόνια Πολλά !

           Για το ΔΣ, 
         Η Πρόεδρος
Ξηρομερίτου - Κωσταρά Φρόσω


1 σχόλιο: