ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Εκδηλώσεις 15Αύγουστου

Με πλούσιες εκδηλώσεις το 15 Αύγουστο στο χωριό, ο σύλλογος συνέχισε το έργο της προσφοράς του προς τα μέλη, τους συμπατριώτες και τους φίλους μας, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για την αθρόα συμμετοχή τους και το κέφι που δημιούργησαν. Συγκεκριμένα στο 2ήμερο 11 και 12 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν τα παιχνίδια Δηλωτής, τάβλι και  για τους μικρούς μας φίλους παζλ. Ακολούθησε βραδιά δημοτικής μουσικής όπου μας διασκέδασε το  εξαίρετο συγκρότημα των Γρηγόρη Τσίτσου, Τάκη Μπαλάση, Μίλτου Φίλου, Δημήτρη Δούρου , Μάγδας Κούμπουλα και άλλων καλλιτεχνών. Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου έγινε ο αγώνας δρόμου των 100 μέτρων και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εκκλησιασμό και αρτοκλασία στο εξωκλήσι του χωριού μας '' Παναγία στα Πλατάνια '' την ημέρα της γιορτής της. 
Στην ομιλία της που προηγήθηκε του πανηγυριού, η Πρόεδρος του συλλόγου Καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου και ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Δημήτρη Πέτσα και την οικογένειά του για αδιάλειπτη συμμετοχή της στις εκδηλώσεις του Συλλόγου και την συνεχή προσφορά της προς αυτόν, η οποία για τις εκδηλώσεις αυτές ήταν η κάλυψη των εξόδων της ορχήστρας.
Ευχαρίστησε επίσης όλους όσους βοήθησαν στη δημιουργία των εκδηλώσεων και επαίνεσε τον Ιερέα του χωριού μας, το γνωστό μας , Παπαγιάννη για το μέχρι σήμερα έργο του και την προσπάθεια που κάνει για συνέχιση του έργου αυτού με το νέο Ιερέα του χωριού μας, Παπακώστα.

Με την ευκαιρία ο Σύλλογος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το εκκλησιαστικό συμβούλιο και όσους   αφιλοκερδώς προσφέρουν ενέργειες και εργασίες ώστε ο πολιούχος του  χωριού μας και τα εξωκλήσια μας επίσης να βρίσκονται σε άριστη από πλευράς καθαριότητας κατάσταση.Παναγία στα Πλατάνια
Γάμος ακολούθησε τις εκδηλώσεις του συλλόγου. Το Σάββατο 19 Αυγούστου ,  ο Δημήτρης Βεργέτης και η Γεωργία Μπούσμπουρα ένωσαν τη ζωή τους, η οποία τους ευχόμαστε να είναι πολύχρονη, ευτυχισμένη και με καλούς απογόνους. Στην κουμπάρα του ζευγαριού Εύη Τατούλη  και το σύζυγό της ευχόμαστε να είναι πάντα άξιοι.Αρκετά ήταν τα νεογέννητα  το τελευταίο διάστημα από μέλη και  συμπατριώτες μας, τους ευχόμαστε καλορίζικα, να έχουν  υγεία και προκοπή στη ζωή τους  η οποία να είναι 100χρονη, και στους γονείς τους  να τα χαίρονται!
Δυστυχώς όμως τις χαρές ακολουθούν και  δυσάρεστα,  στις μέρες του τελευταίου τριμήνου έφυγαν από κοντά μας αγαπητοί συμπατριώτες, στους οικείους και τους συγγενείς τους, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. 


Για το ΔΣ, η Πρόεδρος
Ευφροσύνη Ξηρομερίτη - Κωσταρά 


  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου