ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας


     Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 στα γραφεία του Συλλόγου επι της οδού Πατησίων 4 στην Αθήνα ,  ο Σύλλογος έκοψε την  Πρωτοχρονιάτικη  πίτα του.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές Αρκαδίας  Βλάσης  Κων/νος, Παπαηλίου Γιώργος και  Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Κούλης Στάθης και ο Πρόεδρος ΔΗΚΕΓ δήμου Γορτυνίας  Αναγνωστόπουλος Πάϊκος . Επίσης με την παρουσία τους μας τίμησαν αρκετά  μέλη μας και φίλοι του Συλλόγου, αναμεσά τους και ο υποψήφιος για τη δημαρχία Γορτυνίας Αντωνόπουλος Αριστείδης απο Δόξα καθώς επίσης και το μέλος του ΔΣ Συλλόγου Δοξιωτών Μεντρέκας Θανάσης. 

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο  πρόεδρος του Συλλόγου Κουτσιουμάρης Γ. Βασίλης και ευχήθηκε υγεία και ευημερία για τη νέα χρονιά. Ακολούθησαν οι προσκεκλημένοι μας βουλευτές , Δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ με σύντομο χαιρετισμό και τις ευχές τους για τη νέα χρονιά !

Το φλουρί στην Μαριγούλα Μάρκου, στην οποία ευχόμαστε υγεία και κάθε καλό στη νέα χρονιά!

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τις πρώην προσέδρους του , Κολιού Χρυσούλα και Κωσταρά Φρόσω, οι οποίες κάλυψαν τα έξοδα της εν λόγω εκδήλωσης.

Καλή Χρονιά ......Χρόνια Πολλά!







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου