ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Ετήσιος Χορός Συλόγου στην Αθήνα

 


Εκδηλώσεις παλαιού καλού καιρού μας θύμισε ο ετήσιος χορός που πραγματοποίησε ο Σύλλογος  την Κυριακή  19 Φεβρουαρίου 2023 στο κέντρο CABANA  στην Αθήνα.

Η αξιοζήλευτη παρουσία  Συμπατριωτών και φίλων , σε συνδυασμό με την άριστη φιλοξενία του κέντρου και την προσφορά της ορχήστρας , δημιουργήσαν τις καλύτερες συνθήκες διασκέδασης, οι οποίες πήραν τη μορφή ξεφαντώματος.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κουτσιουμάρης Γ. Βασίλης και τους ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους  στο κάλεσμα του Συλλόγου. Ευχαρίστησε επίσης τους δωροθέτες της εκδήλωσης και της λαχειοφόρου αγοράς  που ακολούθησε.

Στη συνέχεια την εκδήλωσή μας χαιρέτησαν οι παρευρισκόμενοι φίλοι και υποψήφιοι για τη δημαρχία Γορτυνίας Θεοδωρακόπουλος Γιάννης από Βυζίκι και Αντωνόπουλος Αριστείδης από Δόξα.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους  οι Βουλευτές Αρκαδίας Βλάσης Κωνσταντίνος και Παπαηλίου Γιώργος, οι οποίοι  λόγω άλλων υποχρεώσεων  αποχώρησαν  νωρίτερα.

Ευχαριστήριο μήνυμα και χαιρετισμό της εκδήλωσης  και των παρισταμένων μας απέστειλαν ο βουλευτής Αρκαδίας Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέα ς, Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης  και ο Πρόεδρος του Χωρίου μας Αγγελακόπουλος Ανδρέας , οι οποίοι επίσης λόγω  υποχρεώσεων δεν μπορέσαν να παρευρεθούν . Τους ευχαριστούμε όλους και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο και τις επιθυμίες του καθενός .

Και χρόνου με υγεία για όλους μας !
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου