ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Αρτοκλασία στον Αγιο Δημήτριο (Λουμπαρδιάρη)


Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, στον Άγιο Δημήτριο (Λουμπαρδιάρη)  ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια, προς τιμή του πολιούχου του χωριού μας και προστάτη του Συλλόγου Αγίου Δημητρίου, αρτοκλασία  υπέρ υγείας των απανταχού ευρισκομένων Σπαθαριωτών και της οικογένειας Δούρου Κ. Γιώργου  η οποία πρόσφερε τους άρτους.

    Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους πάρα πολλοί  συμπατριώτες -συμπατριώτισσες και φίλοι- φίλες  του συλλόγου και του χωριού μας.

   Μετά τη Θεία λειτουργία, σε παρακείμενο χώρο της εκκλησίας,   είχαμε την ευκαιρία  να συζητήσουμε παλιά και νέα  μας ,  πίνοντας καφεδάκι -  αναψυκτικά - ποτά  , τα οποία συνόδευσαν ο άρτος , ξηροί καρποί  και διάφορα άλλα εδέσματα που πρόσφεραν η οικογένεια Δούρου Γιώργου και άλλοι συμπατριώτες. 

    Η πρόεδρος του Συλλόγου Φρόσω Ξηρομερίτου - Κωσταρά , ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους  και τους ευχήθηκε ο Άγιος Δημήτριος να τους προσφέρει προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.  Ευχαρίστησε επίσης  την οικογένεια Δούρου κ. Γιώργου για την προσφορά των άρτων  κλπ κερασμάτων και της ευχήθηκε ο Άγιος Δημήτριος να τους χαρίζει υγεία και προκοπή.


                                                        ΄








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου